fibabanka-dijital-bankacilik-yenilendi

Fibabanka İnternet ve Mobil Bankacılıkta Ücretsiz Havale ve EFT İmkanı

Fibabanka İnternet ve Mobil bankacılık kanallarını yakın zamanda yeniledi. Yenilenen yüzüyle müşterile artık havale ve EFT işlemlerini tamamen ücretsiz yapabiliyor olucak.

Her geçen gün rekabeti artan mobil bankacılık sektöründe bir atılım da Fibabanka’dan geldi. Bankanın yapmış olduğu basın açıklamasına göre artık havale ve EFT işlemleri müşterilere bu kanallar üzerinden ücretsiz olarak sunulacak.

Nöbetçi transfer ile Fibabanka’da 7 gün 24 saat EFT İmkanı

Bankanın müşterilere sunduğu ve diğer bankalardan farklılaştığı hizmetler arasında nöbetçi transfer hizmeti de bulunuyor. Bu hizmet sayesinde müşteriler normalde sadece hafta içi mesai saatlerinde yapma imkanı olan, farklı bankalara yapılan EFT para transferi işlemini 7 gün 24 saat yapabilecekler.

Fibabanka’da yenilenen dijital bankacılık platformu üzerinden bankanın cazip mevduat faizli ürünü Kiraz Hesap açmak da bir tuşla mümkün olucak.

Kiraz Hesap ile Fibabanka’sı mevduat sahiplerine en az 60 günlük Hoşgeldin faizi imkanı sunuyor. Bu sayede TL’de %12,5 oranında faiz imkanından yararlanmak mümkün olabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir