Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl Açılır

Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranları

Her bankada vadeli mevduat hesabı imkânı sunuluyor. Tüketiciler genelde parayı saklamak, biriktirmek ve daha çok katlamak için vadeli mevduat hesaplarını tercih ediliyor. Özel veya kamu bankalarının tümü vadeli mevduat hesabı sunsa da tümünde size sunulan fırsatlar ve faiz oranları değişkenlik gösteriyor.

Bu nedenle siz de bir vadeli mevduat hesabı açtırmayı düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken şey hangi bankanın en yüksek faiz oranını sunduğunu takip etmektir. Böylece sunulan faiz oranı ne denli yüksek olursa paranızı da aynı oranda katlama şansı yakalamış olursunuz. Eki hangi bankalar yüksek faiz imkanı sunuyor? İşte en yüksek vadeli mevduat faiz imkânı sunan bakalar için detaylar…

En Yüksek Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranı Sunan Bankalar

2 Ocak 2020 İtibari ile bankaların vadeli mevduat hesabı faiz oranları şu şekildedir;

(10.000 TL para yatırma ve 32 gün şartıyla)

  1. Burgan Bank; %12,30
  2. Fibabanka; %12,00
  3. ING Bank; %12,00
  4. Cepteteb; %8,5
  5. Garanti BBVA ; %10
  6. Denizbank; %11,25
  7. En Para; %9, 25

İşte bazı özel bankaların vadeli mevduat hesabı açtıran müşterilerine özel olarak sunduğu faiz imkânları bu şekildedir. Siz diğer bankaları da detaylıca inceleyerek hızlıca bir vadeli mevduat hesabı açarak birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kamu bankaları vadeli mevduat müşterilerine özel imkânlar da sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir