Bu hafta en çok kazandıran ve en çok kaybettiren 30 kripto para

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda büyük bir düşüş yaşamıştı. Yaşanan bu büyük düşüşün ardından geçtiğimiz günlerde neredeyse tüm kripto para birimleri yükselişe geçti.

Geçtiğimiz haftadan bu yana en fazla yükseliş gösteren ve yatırımcılarına en fazla kazandıran kripto para birimiyse NaPoleonX oldu. Söz konusu kripto para birimi bir haftada en yakın rakibinden yaklaşık 3 kat daha fazla büyüdü.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre NaPoleonX, son bir haftada %368 büyüdü. NaPoleonX’in ardından en fazla büyüyen kripto para birimi olan Octoin Coin ise %245’lik büyüme göstererek haftanın en çok kazandıran 2. kripto para birimi oldu.

CoinMarketCap’in haftanın kazananlarını sıraladığı listede, piyasa hacmi bakımından ilk 10 dijital para birimi içerisinde olan yalnızca Bitcoin SV var. Bitcoin SV, piyasa hacmi bakımından 9. sırada bulunuyor. Söz konusu kripto para birimi, bir hafta içerisinde %101’lik bir artış göstererek bu haftanın en çok kazandıran 4. dijital para birimi oldu.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre bu hafta en çok kaybettiren kripto para birimi de %64’lük düşüşle RusGas oldu. Söz konusu listede, piyasa hacmi bakımından ilk 10 kripto para birimi içerisinde olan Tezos, %6.85’lik düşüşle listenin son sırasında bulunuyor.

Son 1 Haftada En çok Kazandıran Paralar 30 Kasım 2018

Son 1 Haftada En çok Kaybettiren Paralar 30 Kasım 2018

 

Son 1 Haftada En çok Kaybettiren Paralar 30 Kasım 2018

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir